Kaip išsirinkti vestuvinius žiedus

Vestuviniai žiedai yra amžinos meilės simbolis, kuris jums primins vienas apie kitą kur bebūtumėte. Dažnai kyla klausimas, kaip išsirinkti vestuvinius žiedus, nes juos nešiosite visą gyvenimą. Kad pasirinktumėte teisingai, žiedus rinkitės itin atsakingai, negailėkite tam laiko, darykite tai kartu ir paverskite tai malonumu abiems. Abiejų įsitraukimas gali dar labiau sutvirtinti judviejų ryšį, būti malonia bendro pasiruošimo vestuvėms dalimi.
O pasirinkti tikrai turėsite iš ko – vestuviniai žiedai būna įvairaus dizaino. Nuo klasikinių iki modernių, pagal šiuolaikines tendencijas kurtų žiedų. Profesionalai pataria nesivaikyti madų, o rinktis pagal savo skonį ir pomėgius, nes žiedas, kurį nešiosite visą gyvenimą, turi būti mielas ir patogus būtent jums, o ne demonstruoti kažkurių metų žiedų madą.
Taip pat, nuspręskite iš kokio aukso žiedo norite, jis gali būti geltonas, baltas, raudonas, rausvas, netgi juodas. Galite rinktis žiedus, kurie pagaminti iš kelių spalvų aukso derinio. Jūsų ir jūsų antrosios pusės žiedai nebūtinai turi būti vienodi. Jeigu skoniai nesutampa, galite pasirinkti žiedus turinčius tam tikrų panašumų, bet ne visiškai tokius pat.
Dar vienas populiarus būdas moterų tarpe – derinti vestuvinį žiedą prie sužadėtuvių. Jei sužadėtuvių žiedas buvo su daug blizgių akučių – vestuvių žiedas gali būti tiesiog solidi juostelė. Prie balto aukso žiedo gražiai žiūrėsis dvispalvis žiedas ir panašiai. Viskas priklauso tik nuo jūsų ir jūsų antrosios pusės norų.
Jei esate aktyvūs sportininkai, dirbate darbą, kuris reikalauja mūvėti pirštines, geriau rinkitės lygesnio reljefo žiedą. Tuomet nereikės jo nuolat nusimauti ir pergyventi ieškant, kur pasidėjote.
Nustatyti žiedo dydį namuose, galite išmatavę jau turimo žiedo skersmenį liniuote, vidinis žiedo skersmuo milimetrais ir bus jūsų žiedo dydis. Kitas būdas – iškirpti popierinę juostelę ir pažymėti vietą ties kuria sueina galai, gautą skaičių milimetrais padalinkite iš π (3,14).

Rinkdamiesi žiedus įvertinkite biudžetą, savo skonį, gyvenimo būdą ir žinoma kreikitės į „Aukso išparduotuvę“, kuri padės rasti Jūsų svajonių žiedus.