Grandinėlės pasirinkimas pagal zodiako ženklą

Tikite zodiako ženklais, kadangi galvojate, kad gimimo data dalinai lemia ir mūsų likimus? Puiku, tačiau taip pat reikia nepamiršti dėvėti ir tinkamų papuošalų, kurie tarsi talismanas saugo mus ir tuo pačiu rūpinasi, kad galėtumėte džiaugtis gera tiek fizine, tiek psichologine sveikata.

Šįkart mes apie auksines grandinėles, kurios gali būti pasirenkamos ne tik pagal estetiką, tačiau ir pagal Jūsų zodiaką. Kaip? Pateiksime labiausiai tinkamus variantus, kuriuos nurodė astrologai.

Šis straipsnis tik rekomendacinio pobūdžio, tačiau tikimės, kad padės Jums paprasčiau rasti tinkamą papuošalą.

        Avinas
Sakoma, kad šio zodiako moterys yra labai energingos, tad joms reikia atitinkamai rinktis ir tokias grandinėles, kurios energetiškai yra aktyvios. Žinoma, tam labiausiai tinka auksas. Tačiau ant auksinės grandinėlės siūlome komponuoti ir drąsesnius, didesnius pakabukus, kurie gali būti neįprastų formų, raštų, su akutėmis, akmenukais, kurie traukia akis. Tuomet atrodysite drąsiai, ekstravagantiškai, papuošalas bus toks, kokia ir Jūsų asmenybė.

        Jautis
Sakoma, kad jaučiai yra praktiški žmonės, tad nors jie labai mėgsta prabangą, tačiau žiūri, kad ji nereikalautų labai daug priežiūros. Geriausias pasirinkimas yra plonos grandinėlės, kadangi jos ne tokios lepios, valymui neteks skirti daug laiko. Šio zodiako atstovės taip pat mėgsta eleganciją, tad skoningai atrodo pinto tipo auksinės grandinėlės.

        Dvyniai
Tai zodiako ženklas, kuris dažniausiai pasižymi sunkiai randamais sprendimais, neatitikimais. Visgi, tai nereiškia, kad jiems sunku rasti tinkamus papuošalus, kadangi dažniausiai poreikiai – vieni. Tai yra praktiškumas, elegancija ir paprastumas. Suderinti šiuos tris poreikius nėra sunku. Tokiu atveju grandinėlės dažniausiai būna plonos, lengvos, tačiau puoštos unikaliais pakabukais, kuriuose – brangusis akmuo.

        Vėžys
Tai vienos švelniausių moterų, kurios dažniausiai nori ir tuo pačiu drąsiai pabrėžia savo moteriškumą bei eleganciją. Sunku pasakyti, kokios grandinėlės geriausiai tinka tokio tipo moterims, tiksliau – kokios yra moteriškos. Tačiau dažniausiai pasirenkamos plonesnio metalo, pintos, kurios taip pat dekoruotos skoningais pakabukais. Labiausiai tinka apvalūs auksiniai pakabukai, minimalistinio stiliaus, kuklūs, tačiau tuo pačiu gana prabangūs.

        Liūtas
Moterys liūtės yra karingos, drąsios ir tuo pačiu mėgstančios unikalumą, tad labiausiai joms tinkamos grandinėlės yra traukiančios akis savo prabanga, dizainu arba storumu. Jos dažniausiai renkasi ir tuo pačiu joms labiausiai tinkami papuošalai yra vienetiniai, kurie, atrodo, sunkiai derinami prie stiliaus. Tačiau kai kasdien dėvite gana paprastus drabužius – būtent drąsūs papuošalai suteikia stiliui daugiau unikalumo.

        Mergelė
Nors dažniausiai teigiama, kad mergelės yra pats moteriškiausias zodiakas, tačiau astrologai su tuo nesutinka. Tikrai ne visos moterys yra mergelės ir tikrai ne visos mergelės yra moterys. Joms labiausiai tinka ir tuo pačiu jos dažniausiai renkasi minimalistinio stiliaus papuošalus, kurie atrodo kukliai, tačiau tuo pačiu elegantiškai. Tad ir grandinėlės dažniausiai plonos, kuklios, pakabukai – minimalistinio stiliaus. Tačiau juk genialumas ir slypi paprastume, tiesa?

        Svarstyklės
Harmoningos grandinėlės - tinkamiausias pasirinkimas. Kokios jos? Dažniausiai paprastos, lakoniškos, minimalistinio stiliaus. Žinoma, auksinės, kadangi net ir būdamos paprastos tuo pačiu gali atrodyti unikaliai, traukti dėmesį.

        Skorpionas
Arba tiksliau – skorpionės, kurios dažniausiai pasižymi kaip vienos paslaptingiausių asmenybių. Jos dažniausiai renkasi unikalius papuošalus, kurie gali būti ne tik kurti būtent joms, tačiau net ir vardiniai. Puikiai tiks storesnės grandinėlės, kurios pagal poreikius gali būti graviruojamos.

        Šaulys
Tai yra moterys, kurios dažniausiai turi labai daug energijos, tad papuošalas – padeda ją tikslingai panaudoti. Štai todėl svarbiausia yra rinktis brangiojo metalo grandinėles, kurios turi magiškų galių. Kadangi dažniausiai šaulės iš prigimties turi gerą estetinį suvokimą – joms puikiai pavyksta suderinti net ir netradicines grandinėles su drąsiais pakabukais.

        Ožiaragis
Tai yra karjeristės, kurios dažniausiai renkasi papuošalus, kurie geba pabrėžti jų statusą. Tokiu atveju dažniausiai perkamos masyvios, auksinės grandinėlės, kurios traukia akis savo prabanga, blizgumu.

        Vandenis
Tai moterys, kurios dažniausiai nėra linkusios puoštis, nori atrodyti gana paprastai, tad dažniausiai jų pasirenkami papuošalai yra minimalistinio stiliaus, per daug netraukia dėmesio. Tačiau jeigu norite juos vis tiek dėvėti – tokiu atveju siūlomos paprastos grandinėlės, plonos, minimalistinio stiliaus. Žinoma, tik tokiu atveju, jeigu Jums tai patraukliausias pasirinkimas.

        Žuvys
Galiausiai, paskutinis zodiakas yra žuvys. Dažniausiai tai yra moterys, kurios puikiai moka derinti praktiškumą su unikaliu dizainu, tad joms siūlomi romantiški papuošalai. Tokios moterys dažniausiai renkasi masyvesnes grandinėles, tačiau lietas, kad netektų skirti daug laiko jų priežiūrai.